Jogi nyilatkozat

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a honlapon megtalálható bármely tartalom, az oldal bármely alkotóeleme - szöveg, fénykép, ábra, dokumentum, információ, animáció, ide értve azok megjelenését, elrendezését - szerzői jogi védelem alatt áll, amely csak a Cseh Tamás Archívum Alapítvány és Cseh Tamás Archívum (tartalomszolgáltató) előzetes írásbeli engedélyével használható fel. Fentiekből adódóan tilos a tartalomszolgáltató engedélye nélkül a honlap tartalmának egészét vagy egyes részeit bármely formában terjeszteni vagy a saját, személyes használatot meghaladó mértékben kinyomtatni, azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni. A honlap semmilyen részlete nem másolható bármilyen más honlap részévé, sem bármilyen információs rendszer részévé.

 

A honlapon található egyes képmegjelenések, információk, cikkek, harmadik személy szerzői jogi védelme alatt állnak. Ezeket felhasználni kizárólag a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. rendelkezései szerint lehetséges, minden e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

 

A tartalomszolgáltató szellemi alkotása a tartalomszolgáltató hozzájáruló nyilatkozata esetén is csak a honlap tartalmával azonos célra, a forrás megjelölésével használható fel az információk, képek, dokumentumok, adatok, módosítása nélkül. Minden egyéb célú felhasználás a honlap tartalmát illetően, illetve a honlap tartalmának bármely megváltoztatása, a tartalomszolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos.

 

A honlap tartalmának letöltéséből eredő bármilyen kár megtérítését a tartalomszolgáltató kizárja. A tartalomszolgáltató nem vállal felelősséget semmiféle kárért és különösen a tartalomszolgáltató nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos kárért.